Откриване на арт галерия „Амалия“

Откриване на арт галерия „Амалия“, гр. Черноморец
Откриване на галерия „Амалия“
Арт галерия "Амалия"
гр. Черноморец
01.06.2023

На 01.06.2023 г. официално бе открита първата частна арт галерия в гр. Черноморец - галерия „Амалия“!

Събитието бе уважено от много гости от гр. Бургас, гр. Созопол и гр. Черноморец. Сред тях бяха Председателят на Общински съвет- Созопол, г-н Георги Пинелов, както и общинските съветници Желязко Иванов и Станимир Андонов. Красивото арт събитие беше уважено и от кмета на гр. Черноморец, г-н Росен Деспов. Изложбата беше открита от самата художничка, която благодари на всички свои гости за уважението и споделената емоция. Г-н Пинелов сподели личните си впечатления от изкуството на Емилия и пожела много творчески успехи и нестихващо вдъхновение! Приветствени думи произнесе и г-н Росен Деспов!

На чаша вино гостите разгледаха изкуството на художничката , обмениха с нея мисли, чувства и емоции и изказаха благодарност за подарената им красота. Много от тях си тръгнаха с красива картина и с усещането за една вълнуваща и цветна среща, която дълго ще топли душите им.

Галерия "Амалия" замръкна с много цветя, които внесоха допълнителен чар в тази красива и уютна арт обстановка!

Гр. Черноморец може да се гордее с това, че в него вече има цветен оазис, в който любителите на красотата ще могат да получат своята живителна глътка изкуство!

На добър час, галерия "Амалия"!

Събитието в запечатани мигове